Er du usikker på hva det egentlig innebærer å skaffe seg et kredittkort, ta en titt på våre introduksjonsider og guide til ulike typer kort og avtaler. Får uvedkommende tak i dine personlige opplysninger kan de misbruke din identitet til å søke om låne, åpne bankkonto og få kredittkort. Det betyr at ved ett kjøp av en billett til 1000 kroner kan du få cashpoints som tilsvarer opptil 200 kr til kjøp av neste flybillett med Norwegian. Med Betalingsforsikringen har du én bekymring mindre om noe uforutsett skulle skje.Forsikringen dekker 3 % av utestående saldo (minimum kr 250, maksimalt kr 3.750) per måned på ditt Kredittkort. kredittkort test betyr at det beregnes en månedlig premie på 0,6 % av utestående saldo hvis du benytter ditt kredittkort. Testens hensikt er å rangere og finne de beste alternativene til kredittkort i Norge.
En ulempe med kredittkort kan for noen være å ha penger tilgjengelig hele tiden. Så det vil derfor lønne seg å betale ned på kredittkort og forbrukslån før du evt. Det hjelper ikke deg om DNB har 20 prosent rabatt på XXL når fotballklubben til din sønn har 20 prosent hos G-Sport og må ha et spesielt merke. Dersom en familie har finansiert sin utenlandstur ved å benytte et kredittkort, med kostnad på 40.000 kroner, samt et kontantuttak på 10.000 kroner, er forskjellen mellom beste og dårligste kredittkort hele 3.168 kroner når familien velger å betale tilbake i løpet av 12 måneder/terminer. Renteforskjellen ved benyttet kreditt er dobbelt så stor mellom det beste og de dårligste kortene.
Flere andre kredittkort tilbyr tilsvarende vilkår, deriblant reiseforsikringen tilknyttet Gebyrfri VISA. Det kan uansett være verdt å betale alle flyreiser med kredittkort – selv om du skulle ha en helårs reiseforsikring ved siden av. Skulle flyselskapet gå konkurs, og billetten ble betalt med kredittkort, gir finansavtaleloven deg rett til å kreve tilbake pengene fra kredittyteren. Kredittkort kommer også med andre fordeler som reiseforsikring og rabatter, men dersom du trenger en større kreditt som du ikke har planer eller mulighet til å betale tilbake innen 45 dager, er forbrukslån et bedre alternativ. Den effektive renten på MasterCard i Norge er typisk mellom 21 og 30 prosent per år. Er du i med i et fordelsprogram i en bank, har du mulighet til å få rente ned mot 20-tallet. Sparebank1 utsteder også sine kredittkort via EnterCard, dvs det er en stor og seriøs aktør som står bak. Det er snarere blitt regelen enn unntaket at kredittkort idag ikke krever årsgebyr.
Er det noen av kredittkort på dagen uten sikkerhet som gir deg bedre rabatt på ditt tenkte bruksfelt, så burde det helt klart være valget du faller for. Til tross for at kanskje renten er noe høyere sammenlignet med et annet kredittkort, så kan det være at en rabattordning, bonus eller cashback kanskje gjør at du i det lange løp sparer på det ene framfor det andre. Uansett hva du faller på, så er det en ting alle kredittkort på dagen uten sikkerhet har til felles. Men i veldig mange tilfeller så får du svar på en søknad i løpet av bare noen få minutter, og får tilgang til en konto med pengene samme dag som du bestemte deg for å søke om et kredittkort på dagen uten sikkerhet.
Was posted on April 18, 2012 at 8:36 am in Kredittkort Tips and tagged as Beste kredittkort , kredittkort dagen , Kredittkort på dagen , søke om kredittkort , tips til kredittkort It was last modified on April 18, 2012 at 8: kredittkort test am. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Kredittkort som Visa og Mastercard kan benyttes til varekjøp i butikker og betalingsmiddel på hotell eller restauranter, eller du kan ta ut kontanter. Renten vil ligge et sted mellom 10 til 20 prosent på et vanlig, norsk forbrukslån.
Også er det viktig å huske på at man også kan anskaffe flere kredittkort, hvis man for eksempel vil ha ett kort til besparelser på reiser og et annet som er mer allsidig og som man kan bruke på både nettbutikker og dagligvarer. Via nettsiden til banken kan man søke om forbrukslån og kredittkort, og man får raskt svar på sin søknad. Innskuddsordningen til yA Bank er enkel å benytte, og har blitt kåret til Norges beste brukskonto 8 år på rad. Har du akkurat flyttet eller flyttet ofte kan det være vanskeligere å få kredittkort.
Har du derimot tenkt å betale ned beløpet på avbetalingen er det veldig smart å velge et kredittkort med så lav effektiv rente som mulig. Det beste kredittkortet er det som kombinerer høy kreditt, med en lang rentefri periode og lav effektiv rente. Faktumet er at hvis man bruker kredittkortet ansvarlig og betaler jevnlige avdrag, aller helst umiddelbart, så lønner det seg å handle med kredittkort. De fleste nordmenn har et kredittkort i lommeboka, og stadig flere har flere kort i tillegg til det vanlige bankkortet.

Post Comment